Chéfünk és csapata igyekszik a modern konyhatechnológiáknak és az éppen uralkodó gasztronómiai trendeknek, elveknek megfelelően az ételkínálatot kialakítani, így a tágabb értelemben vett (halat, húst nem, de tejterméket, tojást engedélyező) vegetáriánus, illetve a keresztszennyeződést toleráló gluténmentes étkezés biztosított hotelünkben. Chéfünk, és szakácsaink laktózérzékeny vendégeink étkezési igényeinek megfelelő ételkínálattal is tudnak készülni, amennyiben laktózérzékeny vendégeink ezt előre jelzik. Egyéb más speciális étkezésnek (pl. paleolit, kóser, halal) vagy diétának megfelelő étrend, ételkínálat kialakítása esetén érkezését megelőzően feltétlen további egyeztetés szükséges. Ételeink az összetevőként jelzett allergének mellett nyomokban tartalmazhatnak további allergéneket (keresztszennyeződés miatt).
Reggeli és vacsora alkalmával szállodánk svédasztalos ételkínálattal várja kedves vendégeit. A létszámra való tekintettel, alacsony létszám esetén tányérszervizes kiszolgálást biztosítunk, ez a főszezonon kívüli időszakokban fordulhat elő.
Szállodánk éttermében az ebéd alkalmával vendégeink étlapunkról választhatnak 12:00 és 14:00 óra között.