Moderálási alapelvek

A Hotel OTP Balatonszemes Facebook oldalának házirendje

A Hotel OTP Balatonszemes Facebook oldalának létrehozásával az volt a célunk, hogy a Hotel OTP Balatonszemes-t közvetlenebb módon is megismerhessék meglévő és leendő vendégei. Egy olyan közösségi platformot hoztunk létre, ahol mindenki találhat a számára megfelelő ajánlatot, tájékozódhat a szálloda szolgáltatásairól, a környékbeli lehetőségekről és jobban megismerhet minket. Ahhoz, hogy ez a közösség egy mindenki számára biztonságos és kényelmes környezet lehessen, mindannyiunknak be kell tartania néhány alapvető szabályt. Kérünk, olvasd el figyelmesen az alábbi házirendet! A házirend pontjainak betartása mindenki számára kötelező!

Ha foglalással vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban kérdésed merült fel, azt a szálloda weboldalán található elérhetőségeken teheted fel. Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben jelen házirend alábbi pontjait nem tartod be, előzetes értesítés nélkül kizárhatunk a Hotel OTP Balatonszemes Oldal tagjai közül, vagy visszavonhatatlanul törölhetjük a hozzászólásodat.

 Tanúsíts mások vallási, nemzetiségi, etnikai, szexuális, politikai és világnézeti hovatartozását tisztelő és elfogadó magatartást!

 Tartózkodj a rasszista, gyűlöletkeltésre alkalmas megnyilvánulásoktól és tartalmak közlésétől!

 Tartsd tiszteletben a Hotel OTP Balatonszemes vagy mások szellemi alkotáshoz fűződő jogait!

 A közösség többi tagjára való tekintettel mellőzd az adott témához nem kapcsolódó

hozzászólásokat, a hirdetések közzétételét, valamint ezek ismételt publikálását!

 Tartsd tiszteletben mások alkotmányos és törvényben biztosított jogait!

 Ne élj vissza mások személyes adataival, azokat soha ne publikáld!

 Tilos a valótlan, félrevezető, hamis információ közlése, híresztelése, nyilvánosságra hozása vagy nyilvános közlése, illetve a való tények hamis színben történő feltüntetése!

 Ne terjessz számítógépes vírusokat, férgeket, illetve más, az informatikai rendszer működését veszélyeztető rosszindulatú programokat!

 Tartózkodj a jogellenes vagy jogellenes tevékenységre buzdító anyagok közzétételétől!

 Mellőzd a vulgáris, trágár, rágalmazó vagy becsületsértő kifejezéseket, melyek mások számára zavaróak vagy megalázóak lehetnek!

Fontos tudnod:

 Kérünk, hogy panaszodat, reklamációdat a recepcio@otphotel.hu vagy a +36 84 540 911-es elérhetőségek valamelyikén jelezd!

 A Hotel OTP Balatonszemes nem felel a Facebook felhasználók által közzétett jogszabályt sértő adattartalmakért, hozzászólásokért.

 A Hotel OTP Balatonszemes nem felel semmilyen, a Facebook működéséből adódó hibáért, üzemzavarért vagy a rendszer működésének megváltoztatásából fakadó problémáért.

 A Hotel OTP Balatonszemes által a Facebook oldalán elhelyezett minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, az OTP Bank azoknak kizárólag az – adattartalom változással nem járó – megosztását engedélyezi.

Az adattartalmak egészének vagy valamely azonosítható részének (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, stb.) ezen túlmenő, bármilyen formában történő - személyes használatot meghaladó mértékű - felhasználása kizárólag az OTP Ingatlanüzemeltető Kft. kifejezett erre vonatkozó előzetes és írásos engedélyével lehetséges!

 A Hotel OTP Balatonszemes által nyilvánosságra bocsátott, de jogosulatlanul mások által megváltoztatott tartalmakért a Hotel OTP Balatonszemes nem vállal felelősséget.

 Ha a Hotel OTP Balatonszemes tagjává válsz a „Tetszik” („Like”) gombra való kattintással, akkor ezzel a Hotel OTP Balatonszemes automatikusan hozzáférést kap a profiloldaladon közzétett és a Facebook Adatvédelmi-és Szolgáltatási Feltételei szerint meghatározott körű információkhoz.

 Az Üzenőfalon közzétett személyes adatokat a Hotel OTP Balatonszemes nem kezeli.

 Fenntartjuk a jogot a házirend módosítására.

A Hotel OTP Balatonszemes Oldalának használatával kapcsolatos kérdéseidet és észrevételeidet a recepcio@otphotel.hu e-mail címen várjuk!

A Hotel OTP Balatonszemes Oldalának használatával elfogadod az itt olvasható feltételeket.

 

Balatonszemes, 2022.04.07.                                                                                      Hotel OTP Balatonszemes

8636 Balatonszemes, Parti sétány 159. • +36 84 560 911 • balatonszemes@otphotel.hu